ponedjeljak, 15. veljače 2016.

AFRODITA

Iako je kalendarsko proljeće još uvijek daleko ja sam mislima već u ljetu a sve to zahvaljujući najmirisnijim novitetima Afrodita kozmetike. Proizvodi koji mirišu kao prave jagode odmah su zadobili moju punu pozornost i naravno da sam odmah krenula sa njihovim korištenjem. Danas nakon punih mjesec dana isprobavanja konačno vam pišem recenziju Afrodita 100 % SPA Mousse-a za tijelo i Afrodita 100 % SPA Peelinga za tijelo.
Uživajte u recenziji i neka i vama ovo doba godine zamiriši na jagode :) .










AFRODITA 100 % SPA MOUSSE ZA TIJELO *










ŠTO KAŽE AFRODITA:


Nježna pahuljasta tekstura sa kakao maslacem osigurava dubinsko vlaženje kože i sprečava njezino isušivanje. Mikrokapsule vitamina E tijekom nanošenja se lagano otapaju na koži i pružaju zaštitu od preranog starenja. Rezultat je njegovana i svilenkasto meka koža obavijena prekrasnim mirisom slatkih jagoda. Brzo se upija i neostavlja neugodan masni trag.




PAKIRANJE:

Ambalaža u kojoj se nalazi Afrodita 100 % Spa Mousse za tijelo je čvrsta, plastična posuda količine 200 ml . Prvo što zamijetite kada otvorite tu posudu je da ovaj proizvod ima još jedan prozirni poklopac za zaštitu a onda kada maknete i taj poklopac onda vas doslovno zapljusne miris najfinijih jagoda. Tekstura ovoga mousse-a je kao što možete i pretpostaviti pjenasta a ovaj mousse osim kakao maslaca sadrži i mikrokapsule vitamina E ( to su ove male crvene granulice koje možete vidjeti na slici ) koje prilikom mazanja pucaju odnosno tope se. Tekstura ovoga proizvoda me na prvu podsjeća tučeni šlag jer je onako sav flafasti, prozračan i pucketav pod prstima.

Cijena Afrodita 100 % SPA Moussea za tijelo je 43,99 kuna.











SASTOJCI:








 GLAVNI SASTOJCI:

KAKAO MASLAC : Dobivaju ga iz sjemenki drva kakaovca još od 1695. godine. Iznimno je cijenjen zbog antioksidativnog djelovanja. Kao dio kozmetičkih proizvoda bogato hrani kožu i štiti je od vanjskih utjecaja ( vjetar, hladnoća ). Sadrži mnogo vitamina E. Kao učinkovit emolient smanjuje isušenost kože te povećava njenu elastičnost i mekoću.

VITAMIN E : Pomaže kod sprječavanja preuranjenog starenja kože zbog djelovanja slobodnih radikala.


PROIZVOD NE SADRŽI PARABENE; PARAFINE I SILIKONE.










MOJI DOJMOVI :

Afrodita 100 % SPA Mousse za tijelo proizvod je koji me na prvu osvojio. Prekrasan miris koji dugo ostaje na koži uz izvrsnu njegu formula su koja ne može razočarati. Ovaj mousse se vrlo brzo upija i ne ostavlja kožu masnom nego koža nakon njega bude glatka, nahranjena i miriši po najfinijim jagodama. Ono što me je najviše iznenadilo kod ovoga proizvoda je što osim što koža divno miriše nakon njega on zaista i njeguje kožu. Obično kada bih kupovala neke mazalice samo radi mirisa one bi me redovito ostavljale uskraćenom za neku ozbiljniju njegu, međutim Afrodita je uspjela u jednom proizvodu uspješno spojiti i miris i njegu.




AFRODITA 100 % SPA PILING ZA TIJELO *










ŠTO KAŽE AFRODITA :

S prirodnim abrazivima koštice marelice nježno i učinkovito odstranjuje odumrle stanice epidermisa. Dodana sinergija ulja makadamije i karite maslaca obnavlja, hrani i štiti kožu te njezinu fleksibilnost i elastičnost. Rezultat je meka i glatka koža obavijena prekrasnim mirisom slatkih jagoda. Ne ostavlja neugodan masni trag, a pogodan je i za masnu kožu.






PAKIRANJE :

Afrodita 100 % SPA Peeling za tijelo se nalazi u plastičnoj tubi od 200 ml. Tekstura ovoga peelinga je zrnasta što je i normalno pošto se radi o peelingu. Ovaj peeling kao abrazivno sredstvo sadrži koštice marelice, i to sitno mljevene te je zbog  toga zbilja nježan i blag. Po meni je posebno pogodan za nježnije dijelove tijela poput vrata, grudi, trbuha i slično. Ono što ne smijem zaboraviti napomenuti je miris koji vas zapuhne čim otvorite tubu a koji osjećate i nakon što peeling isperete vodom. I zaista ne ostavlja neugodan masni trag.

Cijena Afrodita 100 % SPA Peelinga za tijelo je 43,99 kuna.










SASTOJCI :






GLAVNI SASTOJCI :

ULJE MAKADAMIJE : dobiva se iz oraha makadamije i bogato je nezasićenim masnim kiselinama. Zbog sličnosti s prirodnom masnoćom kože brzo se upija i ugodno njeguje te zaglađuje. Zato se često dodaje kremama i uljima za suhu kožu koja se ljušti.

KARITE MASLAC : prirodan je emolient, ovlaživač i antioksidant, njeguje kožu, obnavlja je i štiti od preranog starenja.

PROIZVOD NE SADRŽI PARABENE, PARAFINE I SILIKONE.









MOJI DOJMOVI :

Afrodita 100 % Peeling za tijelo nježan je i učinkovit peeling koji usprkos svojim sitno mljevenim košticama marelice vrlo učinkovito uklanja mrtve stanice kože. Ono što mi se kod ovoga proizvoda posebno sviđa je ta njegova gel tekstura koja se u dodiru sa kožom pretvara u kremastu teksturu i činjenica da ovaj peeling nije mastan pa nema straha da se poskliznem u kadi radi peelinga ( da događalo mi se i to ). Iako kada se radi o peelingu volim biti sama svoj majstor pa ga spravljam sama i nekako najviše volim jače peelinge, ovaj peeling me nije nimalo razočarao. Dapače kako ovaj peeling sadrži karite masalac i ulje makadamije a pritom je dosta nježan mogu ga koristiti svakodnevno bez straha od isušivanja kože. Ako Afrodita 100 % SPA Peeling i ima kakvu manu i zbog svoje nježnosti i ne otkloni baš svaku odumrlu stanicu ja mu zbog savršenog mirisa sve opraštam.



Prodajna mjesta:

DM, NAMA
Afrodita Shop Stara Vlaška 41, Zagreb
Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb
Webshop Afrodita Cosmetics

* PR proizvod ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na podrijetlo proizvoda )


Jeste li već isprobali ove mirisne Afrodita novitete ?

3 komentara:

  1. Nisam isprobala, ali vjerujem da hocu. Vidim da ne isusuje pa vjerujem da bi mi bilo dobro jer mi je koza uzasno suha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj ako budeš u prilici,peeling ne isušuje a mousse uz divan miris pruža sasvim solidnu njegu :)

      Izbriši