subota, 1. srpnja 2017.

AFRODITA SUN CARE LINIJA

Afrodita kozmetika je 31.05.2017. ekskluzivno na svoj način napravila plažu u centru Zagreba, točnije u Swanky Mint hostelu te predstavila novu Sun Care liniju proizvoda za zaštitu od sunca i njegu nakon sunčanja. Ja nažalost radi bolesti nisam mogla prisustvovati ali draga Misela se potrudila da i ja ovo ljeto na plaži isprobam nove Afroditine proizvode.










Proizvodi Sun Care sa zaštitnim faktorima SPF 6 do SPF 30 jamče odličnu "prirodnu zaštitu kože" od ljetnih opeklina i fotostarenja, dok proizvodi za njegu nakon sunčanja pomažu u očuvanju njene dugotrajne svježine i glatkoće.  S obzirom na to da naša koža zaslužuje najbolje, proizvodi SUN CARE NE sadrže parabene, vazelin i dodatne boje.

Sadrže učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera te niz pomno odabranih sastojaka, kao što su orahovo, mrkvino i kokosovo ulje, vitamin E, notu kamilice, beta glukana, pantenola i glicerina. Svi proizvodi su dermatološki testirani. Sadrže koži ugodan hipoalergeni parfem uz omamljujući miris kokosa i dinje, koji smanjuje mogućnost pojave alergija.

Afrodita Sun Care linija sastoji se od 12 proizvoda a ja sam na testiranje dobila slijedećih 8 proizvoda:


SUN CARE AGE DEFENCE KREMA ZA ZAŠTITU LICA OD SUNCA SPF25






AGE Defence krema osigurava zaštitu lica od sunca i nastanka pigmentnih mrlja. Njezina lagana tekstura brzo se upija, a dodanim vitaminim E štiti od fotostarenja.

PAKIRANJE : žuta tubica količine 50 ml






SASTAV :



Prošle godine moja najdraža krema za zaštitu lica od sunca bila je upravo Afrodita i jako sam se razveselila da sam dobila priliku isprobati i ovu novu verziju kreme koja me također nije razočarala. Ugodnog je mirisa, lagane teksture i brzo se upija te moju kože ne čini nimalo masnom a uz sve to zadovoljna sam i kako štiti moju kožu lica unatoč tome što inače za lice koristim spf minimalno 30. Također mi se ova krema pokazala kao jako dobra podloga za puder. I ono najbitnije (barem meni) od Afrodita kreme za zaštitu lica nikada ne dobijem niti jedan prištić a sa većinom ostalih krema za lice redovito mi se ten pogorša ( uz Afroditu jedino mi još Kiehls i   Avene zaštitne kreme ne izazivaju nepravilnosti i ne čepe pore).



SUN CARE MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF20




Vodootporna formula testirana pod dermatološkim nadzorom osigurava zaštitu od oštećenja UV zrakama. Omogućuje nanošenje na mokru kožu. a istodobno se brzo upija i ne ostavlja mastan trag.

PAKIRANJE : žuta plastična bočica, količina 200 ml

SASTAV :




SUN CARE MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF30





Njegujuća formula testirana pod dermatološkim nadzorom osigurava visoku zaštitu od oštećenja UV zrakama. Vlaži kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

PAKIRANJE : plastična bočica žute boje, količina 200 ml

SASTAV :



Ono što sam najprije primjetila kod Sun Care mlijeka za zaštitu od sunca SPF20 i SPF30 je predivan miris kokosa. Znate onaj miris kada ga osjetite u zraku i taj miris vas u sekundi teleportira na neku pješčanu plažu gdje uživate u suncu i moru, e pa ova mlijeka imaju baš takav miris. Lijepo se razmazuju i zaista ne ostavljaju mastan trg ni na koži ni na odjeći ili kupaćem kostimu.




SUN CARE MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA KIDS SPF30




Vodootporna formula testirana pod dermatološkim nadzoromistodobno osigurava visoku i pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca i oštećenja UV zračenjem. Omogućuje jednostavno nanošenje, i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

PAKIRANJE : plastična bočica plave boje sa raspršivačem, količina 200 ml


SASTAV :



Inače volim koristiti mlijeka za zaštitu dječje kože jer uvijek mislim da su pouzdanija, znam da nije točno ali psiha je čudna stvar :) . Ovo Afrodita dječje mlijeko za zaštitu od sunca mi se svidjelo jer se čak i na mokru kožu lako nanosi i vrlo brzo upija, i naravno ne ostavlja mastan trag.




SUN CARE MARMELADA BRONZE SUHO ULJE





MARMELADA - suho ulje sa šljokicama pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena. Dragocjeni uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha bogato njeguje, hrani i vlaži kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Prije i tijekom sunčanja raspršite proizvod na željena područja kože. Proizvod nije pogodan za dječju, osjetljivu i vrlo svijetlu kožu. Izbjegavajte kontakt s očima. Nije za konzumiranje! Prije upotrebe dobro protresite!

PAKIRANJE : Plastična bočica sa raspršivačem, količina 150 ml

SASTAV:




Najprije mi je u oči upao natpis da ovo suho ulje nije za konzumiranje i mislim si zar je to stvarno bilo potrebno naglasiti na proizvodu za sunčanje. Onda sam ovo ulje raspršila po svojoj koži i tada mi je natpis upozorenja postao sasvim logičan - naime ovo ulje miriši baš mmmmm savršeno, ja osjetim čokoladu. Sad sam u velikoj dilemi jer ne znam da li mi se za plažu više sviđa iris kokosa ili čokolade i jednostavno se ne mogu odlučiti. No zahvaljujući Afroditi sada na plaži mogu mirisati i na kokos i na čokoladu. Što se tiče samog suhog ulja ono se zaista brzo upija u kožu i koža ne bude masna a ulje u sebi ima  neke sitne šljokice koje nisu prenapadne a na sunčevoj svjetlosti decentno sjaje. Suho ulje lijepo njeguje moju kožu i zaista pomaže u ubrzanom tamnjenju ali nikako nemojte zaboraviti uz njega koristiti i proizvod sa zaštitom jer ulje ne sadrži spf.


SUN CARE MARMELADA BRONZE





MARMELADA pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja bogato njeguju i vlaže kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije pogodan za dječju, osjetljivu i vrlo svijetlu kožu. Nije za konzumiranje!

PAKIRANJE : Plastična posudica smeđe boje, količina 200 ml







SASTAV :



Kod marmelade vrijedi ista stvar kao i kod suhog ulja a to je da je miris božanstven. Miriši mi na neku finu kremu od čokolade. Marmelada je po mome mišljenju nešto masnija od suhog ulja i ne upije se baš odmah ali kožu baš lijepo njeguje. I naravno ono što je najvažnije marmelada mi se pokazala jako dobrom u brzom dobivanju preplanulosti ali također nemojte zaboraviti da ona ne sadrži zaštitni faktor i da ju uvijek koristite u kombinaciji  sa spf proizvodima ( premda ja nekada oko 18 sati kada sunce više nije tako jako znam marmeladu koristiti samu) .


SUN CARE MLIJEKO NAKON SUNČANJA



S ugodnim učinkom hlađenja trenutačno smiruje i osvježuje kožu nakon sunčanja! Dodani ekstrakt aloe vere intenzivno vlaži kožu i pridonosi njezinoj regeneraciji, a provitamin B5 štiti i pomaže u sprečavanju isušivanja.

PAKIRANJE : plastična bočica bijele boje, količina 200 ml


SASTOJCI :


Afrodita Sun Care mlijeko poslije sunčanja je pravo olakšanje za košu nakon dana provedenog na suncu. Kožu lijepo hladi i osvježava, brzo se upija te njeguje kožu i vraća joj vlažnost. Ukoliko slučajno izgorite na suncu ( nadam se naravno da koristite proizvode sa visokim stupnjem zaštite pa da ipak nećete izgoriti) ovo mlijeko će vam biti spas i trenutno olakšanje.

SUN CARE BODY JOGURT




Ugađanje koži osvježavajućom kokosovom vodom! Lagana formula ugodno hladi, smiruje i koži nakon sunčanja vraća koži izgubljenu vlagu. Dodani karite maslac hrani i regenerira, a šipkovo ulje, bogato vitsminom E, pridonosi obnovi stanica kože te vraća mekoću i elastičnost. Ne ostavlja mastan trag. Nije za konzumiranje.

PAKIRANJE : plastična posudica bijele boje, količina 200 ml


SASTOJCI :


Afrodita Sun Care jogurt za tijelo koji sadrži 100 % kokosove vode jedan je od mojih favorita. Ovaj jogurt za tijelo kožu lagano hladi i vraća joj vlažnost. Njegova tekstura je vrlo lagana, u trenu se upija a kožu ostavlja mekanom, nahranjenom i glatkom.


Svi proizvodi Afrodita Sun Care linije osim marmelade primjereni su i za vegane.


PR PROIZVODI (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

Jeste li isprobali Afrodita Sun Care proizvode ?  Kakvi su vaši dojmovi ?

Broj komentara: 5:

  1. Probala sam mermeladu i imam samo rijeci hvale S njom sam dobila odlicnu boju.A napet mi je i ivaj body jogurt od kokosa 😍

    OdgovoriIzbriši
  2. SUN CARE BODY JOGURT mi se jako sviđa :) a sig.super miriši i hidratantno je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ove proizvode koristila sam ovo ljeto i zadovoljna sam učinkom i kvalitetom proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
  4. Afrodita mlijeko nakon suncanja sam koristila i odlicno je,takodjer sam koristila kremu za suncanje spf30 :) super proizvodi

    OdgovoriIzbriši
  5. SUN CARE BODY JOGURT mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši