utorak, 11. srpnja 2017.

PURITY HERBS ICELAND ROSE WONDER

Prije 2 mjeseca Purity Herbs mi je ponudio da izaberem koji proizvod bih voljela isprobati a kako obožavam ružu u kozmetici nisam morala dugo razmišljati i izbor je pao na Purity Herbs Iceland Rose Wonder kremu za lice.









UPOZNAJMO PURITY HERBS KOZMETIKU

Purity Herbs : prirodna kozmetika s Islanda

Kozmetika bi nam trebala činiti dobro, bilo da je to kozmetika za posebne namjene, koja pomaže kod problematične kože i drugih poteškoća, ili kozmetika kojom se svakodnevno njegujemo.
Sve što trebamo i što nam čini dobro možemo pronaći u prirodi.
Purity Herbs kozmetika je 100 % prirodna, proizvedena od isključivo prirodnih sastojaka.
Uz to, dolazi s Islanda, jednog od najčiših okoliša na svijetu. Voda koja se koristi u kozmetici je čist, planinska izvorska voda ili geotermalna morska voda ispumpana s dubine od preko 2 km. Biljke rastu u čistoj prirodi i potpuno nezagađenom zraku. Island se koristi isključivo obnovljivim izvorima energije (vjetar, sunce, geotermalna voda) i uopće nema industrijskih zagađivača. Zato se kozmetika zove Purity Herbs - Čistoća bilja. U proizvodnji se koristi pedesetak vrsta bilja.
Purity Herbs je posebno poznat po kremama i uljima posebne namjene, koja mogu pomoći kod problematične i bolesne kože, te za olakšavanje kod bolnih zglobova, glavobolje i prehlade, ali i proizdi i kozmetika za svakodnevnu njegu. Sva kozmetika je 100 % prirodna i svi sastojci su detaljno navedeni na Purity Herbs stranicama.

Purity Herbs : Povijest

Purity Herbs osnovan je u gradu Akureyri na sjeveru Islanda 1994. godine. Osnivači su Andre Raes i Asta Kristin Syrusdottir.
Sve je počelo s Andre Raesovim znanjem i strašću za biljkama i njihovim ljekovitim svojstvima. Nakon preseljenja na Island i upoznavanja s islandskom florom za njega se otvorio cijeli novi svijet. Eksperimentirao je s islandskim biljem i radio ulja i kreme. Nije imao namjeru pretvoriti svoj hobi u posao.
U to vrijeme, 1993. godine, Asta je radila u vrtiću koji je polazio dječak koji je bolovao od teškog oblika ekcema. Asta je željela isprobati Andreovu biljnu kremu na dječaku da vidi da li će mu pomoći i dobila je dozvolu od dječakove majke. Nakon nekoliko dana dječaku se koža vratila gotovo u normalu na veliko iznenađenje za sve uključene u pokus. Ova jedinstvena krema je tada dobila ime koje i danas nosi : "Wonder Cream" - Čudotvorna krema, to im se činilo kao prikladan naziv.
Sretnom slučajnošću, djed tog dječaka, Böðvar Jόnsson, bio je lokalni ljekarnik u Akuryeri. Kao i svi drugi, bio je impresioniran kremom i učinkom na kožu svog unuka.
Böðvar je kontaktirao Astu i ponudio Andréu da koristi njegovu ljekarnu za svoje eksperimente kako bi mogao napraviti više proizvoda za sve ljude koji su ih trebali.
Nešto kasnije, 1994. godine, Bόðvar ih je ohrabrio da počnu formalni posao i pomogao im je da krenu.
Danas je Purity Herbs specijaliziran u proizvodnji 100 % prirodne kozmetike i proizvodi više od 50 različitih proizvoda koji su pogodni za sve uzraste i tipove kože.






PURITY HERBS ICELAND ROSE WONDER

Rose Wonder, čudotvorna ružina krema, je bogata, luksuzna krema koja obnavlja i njeguje, s anti age efektom. Prikladna je za zrelu, ali i suhu ili pothranjenu kožu svih dobi. U ovoj posebnoj kremi nalazi se mješavina pažljivo odabranih biljaka, ulja i eteričnih ulja koja usporava proces starenja i učvršćuje kožu. Sadrži i ružino ulje koje potiče rast novih stanica kože, te ulje vučjeg trna koje je vrlo bogato i vitalno, a sadrži visoku razinu esencijalnih masnih kiselina i vitamina za kožu. Uz redovitu uporabu vaša koža će postati svilenkasto meka, zdrava i blistava, a proces starenja kože biti će usporen.





PAKIRANJE :

Znam da je malo dosadno i da iskreno rijetko koga zanima kakva je ambalaža pojedine kreme no ja jako volim kad me ambalaža iznenadi. Purity Herbs The Rose Wonder krema je po tome pitanju vrlo inovativna i pravo osvježenje jer bočica s pumpicom na vrhu  ima rupicu kroz koju krema izlazi kada ju pritisnete sa gornje strane. Meni je iskreno ovaj način doziranje kreme novi ali moram priznati da me je oduševio jer je vrlo praktičan i što je najvažnije higijenski. Tekstura kreme je gusta i lako se razmazuje te se upija vrlo brzo. Miris ove kreme je blag ali meni vrlo ugodan.

Cijena Purity Herbs Iceland Rose Wonder 50 ml je 285,00 kn.












SASTAV :

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Cetearyl Glucoside, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Glucose, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Hippophae Rhamnoides, Fruit Oil, Aniba Rosaedora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Commiphora Myrrha Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Glucose Oxidase, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Matricaria Discoidea Fruit/Leaf/Sterm Extract, Anthyllis Vulneraria Flower Extract, Capsella Bursa-Pastoris Extract, Cetraria Islandica Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Matricaria Maritima Extract, Stellaria Media (Chickweed) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Citric Acid, Lactoperoxidase, Benzyl Benzoate, Citral, Geraniol, Limonene,Linalool

NIJE TESTIRANO NA ŽIVOTINJAMA



MOJI DOJMOVI :

Purity Herbs za Rose Wonder kremu kaže da je to čudotvorna ružina krema koja obnavlja i njeguje, sa anti age efektom i ja se slažem sa svim. Najprije moram spomenuti da je mene ova krema oduševila već po pitanju ambalaže jer ni je ova bočica s pumpicom zaista praktična a moram napomenuti da se zaista lijepo dozira te da nema straha da ćete pritiskom izbaciti preveliku količinu kreme. Krema je guste teksture ali se iznenađujuće brzo upija u kožu. Imam 35 godina i suhu kožu i ova krema mi je došla u vrijeme kada mi je koža bila u dosta lošem stanju. Najprije sam mislila da mi ova krema ne hrani dovoljno kožu ali kroz desetak dana vidjela sam pravo stanje kože jer se koža dan po dan sve više obnavljala. Mislim da ću sve reći ako kažem da ovoj kremi zamjeram jedino nedostatak SPF faktora tako da sam ju najčešće koristila navečer i zahvaljujući njoj svako se jutro budila mekane, glatke i nahranjene kože lica te je u rekordom roku sanirala neke isušene dijelove. Kod ove kreme je fascinantno to što wow efekt nije nastupio odmah već mi je trebalo neko vrijeme da se koža navikne na kremu ali niti za vrijeme navikavanje a ni kasnije krema nije izazvala nikakve negativne reakcije na mojoj koži. Također sam ju testirala kao podlogu za puder i pokazala se odličnom jer lijepo zagladi i nahrani kožu pa puder puno ljepše sjedne na kožu. Kremu je koristila i moja mama koja ima zrelu kožu lica i kod nje sam primjetila da je koža osim što je hidratizirana postala nekako i čvršća. Mislim da je ova krema odlična za anti age njegu jer je za vrijeme korištenja nisam primijetila niti jednu novu boru ( a to je svrha anti age njege usporavanje starenja i bora na koži) jer je koža svaki dan dobivala odličnu hidrataciju sa ovom kremom a koža lica je po ome subjektivnom dojmu bila zategnutija. Primijetila sam i da mi je ten postao ujednačeniji. Sve u svemu ovo je jedna od ovih krema koje vam mogu bez imalo razmišljanja preporučite bez obzira na to koliko imate godina i kakav tip kože jer svaka koža treba dobru hidrataciju i kremu koja obnavlja i njeguje kožu a pritom ima anti age efekt. Purity Herbs Iceland Rose Wonder je upravo takva krema.




Više o Purity Herbs proizvodima možete saznati ovdje a ukoliko vas je ova moja recenzija zaintrigirala i poželjeli ste isprobati neki od odličnih Purity Herbs proizvoda onda imam za vas odličnu vijest da je u toku ljetna akcija i Purity Herbs proizvodi su sniženi 15 %. Mali hint - dobila sam i testerić seruma za lice, Viking balma i kreme za ruke i nakon isprobanog želim sve :) .

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

3 komentara:

  1. Iz recenzije zvuci kao fantasticna krema. Mozda ju jednom narucim i isprobam.

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam ju imala prilike koristiti,al citajuci ovu recenziju ne vidim zasto je ne bi isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super objašnjeno Lipo bi bilo je isprobati jer imam suhu kožu

    OdgovoriIzbriši